Beweeg je

mee

  Wil je GOED fit in je vel zitten? Op ontdekkingsreis naar de trainingen die bij JOU aansluiten? Beweeg dan mee!
Bij K'dans bieden we een plek met creatieve en afwisselende lessen
voor elk niveau en met de nodige dosis FUN en bewustzijn.

Privacyverklaring K’dans studio ‘in beweging’

Om producten en diensten te kunnen leveren verwerkt K’dans Studio ‘in beweging’ persoonsgegevens. Dit zijn gegevens die betrekking hebben op natuurlijke personen. De verwerking van deze persoonsgegevens vindt plaats met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met inachtneming van de Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG), alsmede op het moment van verwerking actuele nationale wet- en regelgeving. 

In deze privacyverklaring wordt inzicht gegeven op welke manier persoonsgegevens worden verwerkt, om wat voor persoonsgegevens het gaat, voor welke doeleinden ze gebruikt worden, op welke rechtsgrond gegevens worden verwerkt en wat jouw rechten zijn met betrekking tot jouw persoonsgegevens. 

 

Contactgegevens
K’dans studio ‘in beweging’

Van Merlenstraat 65C

2518TC, Den Haag

Persoonsgegevens
Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Verplichte gegevens:

  • NAW-gegevens 
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • Foto
  • Gezondheidsgegevens/Fysieke gesteldheid
  • Betalingsgegevens

Optionele gegevens: 

  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer ICE-contactpersoon

Doeleinden en grondslagen
De door jou verstrekte gegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

  • Het verwerken van betalingen;
  • Het kunnen aanbieden van onze producten en deze te koppelen aan de juiste persoon;
  • Het verzenden van e-mails omtrent jouw product of belangrijke informatie van onze studio;
  • Het opstellen van facturen en betalingsoverzichten;

Het verwerken van jouw persoonsgegevens gebeurt op de grondslagen overeenkomst en toestemming. Bij het invullen van jouw gegevens om een product te kopen is er sprake van de grondslag overeenkomst. Indien jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan is er sprake van de grondslag toestemming.?

 

Bewaartermijn
Wij bewaren de gegevens tot 6 maanden na het opzeggen van het abonnement. 

Je account blijft tot die tijd actief, daarna wordt deze verwijderd. 

Derden
We verstrekken jouw persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Wij maken gebruik van de diensten van Trainin. Op de volgende pagina kan je meer informatie vinden hoe Trainin omgaat met privacy: https://www.trainin.nl/privacy. Wij hebben met Trainin een verwerkersovereenkomst afgesloten. Hierin zijn afspraken gemaakt hoe om te gaan met de persoonsgegevens van onze klanten. 

Doorgifte van persoonsgegevens naar derde landen
K’dans studio stuurt geen gegevens door naar derden landen buiten de Europese Economische Ruimte. 

 

Beveiliging
Als een derde partij om jouw persoonlijke gegevens vraagt, zullen wij weigeren deze te delen, tenzij je ons toestemming geeft of omdat wij dit wettelijk verplicht zijn. Wanneer wij wettelijk verplicht zijn om jouw persoonlijke gegevens te delen, zullen wij je hiervan vooraf op de hoogte stellen, tenzij dit wettelijk verboden is.

Rechten van betrokkenen
Je hebt het recht om inzicht, correctie, beperking en verwijdering van jouw gegevens te vragen. Je verzoek kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je hebt het recht om verleende toestemming in te trekken, voor zover dit niet in strijd is met overige wetgeving (zoals bijvoorbeeld gegevens die bewaard moeten worden voor de financiële administratie). Toestemming op de nieuwsbrief of berichten kan je uitzetten in je eigen account. 

Cookies
Op onze website maken we geen gebruik van cookies.

 

Updates van deze privacyverklaring
Deze privacyverklaring is met zorgvuldigheid opgesteld op 8 april 2024. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen hebt over deze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.