workout

Beweeg

je mee

Omdat je lijf je lief is
|
Jolanda Hoefnagel

PROEFlessen: doe nu 2 proeflessen workout, yoga of dans voor € 10,- Je hoeft je niet vooraf aan te melden; je bent van harte welkom!

BBBB benen, billen, buik en bij K'dans ook extra borst en basis!

BBBB boost werkt! De warm up is low-impact met eenvoudige choreo en erna een half uur KNALLEN met pittige (functionele) kracht en stabiliteits oefeningen (springen MAG!). Voor alle niveau's een energie BOOST.

BBBB connect een gevarieerde training gebaseerd op de laatste inzichten van stimuleren van het bindweefsel (fascia): voel je verbonden met je lijf en verbeter je bewegingspatronen. Ervaar het verschil!

BBBB extra door je balans uit te dagen word je sterker dan ooit in je "core". Je gaat aan de slag met de bosu bal, balance pads en andere materialen. Door EXTRA aandacht naar je centrumspieren voel je je sterker dan ooit!

High Intensity Challenge daagt je uit om jouw kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen, en is tegelijkertijd een full-body workout. Of het nou high intensity interval training, parcours drills, oefeningen buiten je comfort-zone of gewoon hard-core uithoudingsvermogen is, deze workout is bedoelt om je te pushen. Ga jij de uitdaging aan?

LES is MORE lekker in je vel: een les op maat voor maatje meer, 50+, hoogzwanger of net bevallen, terugkeer na blessure of gewoon NET een tandje minder snel... en O zo bewust en s t e r k.

Latin BARRE 

MELT HIT om je week mee te starten: Na een korte eenvoudige warm up werken we basis van intervaltraining met een hoge intensiteit (High Intenisty Training) met korte pauzes en elke oefening is een uitdaging! Resultaat: meer kracht, meer vrijheid van beweging en flexibiliteit. Met als toetje: 20 minuten MELT, een manier om met zachte roller of balletjes je systeem weer tot rust te krijgen, het WERKT!

MIX & MATCH daar kom je op zaterdag je bed voor uit! Een zeer gevarieerde training waar je iedere week verrast wordt en waar je lijf flexibel en STERK van wordt: soms choreo of zumba warm up, dan weer een circuit en altijd een s m i l e!

STOTT PILATES® boost een pittige les vol grondoefeningen uit de Pilates methode met een flow (we raden mensen met blessures aan de Pilates mat- of reformerlessen in de Pilates studio boven te volgen).

Total BARRE® in een combinatie van Pilates, ballet en conditietraining wordt er gewerkt aan lange soepele spieren, kracht en uithoudingsvermogen m.b.v. meerdere props. Het is een total-body workout met  de nadruk op de billen, benen en buik. BARRE is IN en je hoeft geen ballerina te zijn!

WEEKEND workout PLUS old school high intensity training m.b.v. tubings, bodybars en dynabands en STEP en GO!