workout

Beweeg

je mee

Omdat je lijf je lief is
|
Jolanda Hoefnagel

Heb jij een leuke les gezien die wilt volgen. Probeer deze dan een keer uit!

We bieden de volgende opties aan:

Proeflessen  
3 Lessen naar keuze   € 29,50  
• Pilates privé (60 minuten)  € 50,00

Voor de meeste Yoga, dans en FUNdamentals lessen hoef je geen ervaring te hebben. Bij de moderne JAZZ dans en klassiek ballet ( vrijdagavond) is  ervaring gewenst. 

Wil je kennismaken met Pilates, boek dan nu jouw eerste proefles. Ben je herstellend van een blessure, pijn in rug of nek of vlak na zwangerschap? Dan kies je voor de CARE lessen. Heb je nooit of heel weinig Pilateslessen gevolgd? Meld je aan voor de Start Up lessen. Heb je al vaak lessen gevolgd en heb je zin om meer te verdiepen en wat meer op de intermediate oefeningen te focussen? Dan zijn de NEXT level lessen voor JOU! Heb je veel lessen Pilates gevolgd, geen klachten en zin in een uitdagende les: Boek een plek voor de Challenge lessen.

Wil je een proefles Pilates privé doen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij neemt contact met je op. Check ook je spam, mails kunnen daarin belanden

We verwelkomen je graag in de les.


Hoe werkt het:

  • Kies een les die je wil doen van het rooster
  • Vul onderstaand formulier in met de gewenste les en datum
  • Wij reserveren een plekje voor je
  • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail (check je spam)
  • De les betaal je voorafgaand aan de les (in de studio) per pin of contant
  • Je derde les dien je binnen zes weken na je eerste les te hebben gedaan
  • Dan zien we jou in de studio

Heb je nog nooit Pilates Reformer gedaan?
Dan vragen we jou om bij de volgende lessen 15 minuten eerder te komen; dinsdag 10:30 uur, woensdag 11:30 uur, donderdag 18:15 uur en zaterdag & zondag 09:15 uur. Dan kan onze docent jou het apparaat rustig uitleggen. Houdt hier rekening mee. 

 

Wij behouden in de studio nog enkele spelregels, zodat we het voor iedereen prettig houden om deel te nemen aan de lessen. Kijk voor de regels onder het kopje 'actueel'

 

Aanmelden voor drie proeflessen: Vul onderstaande formulier in met de data en gewenste les(sen). Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestigingmail met informatie. Controleer altijd je SPAM voor onze e-mail.