team

Beweeg je

mee

K'dans: ca·dans (de; v(m); meervoud: cadansen) ritmische beweging
|
Van Dale

Eigenaresse van de studio

Jolanda Hoefnagel

Het meest kostbare instrument wat je hebt, is je eigen lijf! Ik help je graag om je daar zo bewust mogelijk van te maken. 'In beweging' maken we samen het verschil! Ik ben een veelzijdige docent (docent LO/workout/Pilates/MELT rehab gespecialiseerd & STOTT PILATES® Instructor Trainer). Nooit te oud om bij te leren en dat weer te delen met de K'dansers en studenten. Samen zijn we STERK!

Yoga+Dans

Ivan Cook

Geeft MOV&danslab 

Kenji van Nieuwenhuizen

Ik geef contemporary lessen bij K’dans. In mijn lessen geef ik technieken om je bewust te laten maken van je lichaam. Hoe je door houvast en beperking meer bewegingsvrijheid en extremen kan opzoeken. Bewustheid in movement flow, verschillende dynamische kwaliteiten en ritmes verbonden aan de zwaartekracht. Dit bied je de mogelijkheid om de ruimte te kunnen manipuleren. Door fysiek en mentaal met je lichaam en de ruimte bezig te zijn, raak je op in het moment.

Zaddik

Freija van Duine

Mijn lessen zijn een mengvorm van Ashtanga en Iyengar yoga: de dynamiek en flow van Ashtanga, de precisie en aandacht voor de acties in houdingen van Iyengar. Mijn plezier in yoga is aanstekelijk. Mijn les maakt je krachtig en energiek, en tegelijkertijd help ik je de rust en concentratie in jezelf te ontdekken. Voor mensen met lichamelijke klachten kan ik een aangepast programma maken.

Margreet Zijlstra

Met veel liefde geef ik sinds 2006 Hatha Yogalessen, waarbij mijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht binnen de structuur van de groep en het maken van verbindingen. Ik hoop dat yoga ook jóuw ontdekkingsreis kan zijn waarin je je bewustzijn ervaart, je zachte Yin en krachtige Yang energie ontdekt, en dat de verbinding die je maakt tussen body en mind er voor zorgt dat je je compleet voelt!

Mignon van Beusekom

Dansen en bewegen is mijn drijvende kracht in het leven en ik wil die passie graag met K'dansers delen!

Anouk Sergo

Ik ben Anouk Sergo en geef met veel liefde klassieke en moderne dans aan alle leeftijden, van beginner tot professional.


Pilates

Elizabeth Fontaine

Ik kom oorspronkelijk uit Alaska. Buiten voel ik mij het meest thuis. Beweging is altijd belangrijk voor mij geweest, het bewegen van mijn lichaam en voorwaardse beweging in het leven en leren. Werken bij k’dans is heerlijk; de cliënten zijn altijd gemotiveerd, wat mij energie geeft in mijn lesgeven. Ik probeer mijn lessen een creatieve draai te geven, met focus op verbinding met jezelf en je omgeving.

Corine Esnard

Sinds ik Pilates les geef, voel en ervaar ik dat mijn lichaam nog heel lang trouw blijft aan mijn grote liefde: dans! Deze ervaring brengt mij zowel rust als vreugde.

Ladin van den Berg

Al vanaf mijn jeugd ben ik zeer geïnteresseerd in sport. Dat begon o.a. met ballet, volleybal en basketbal. Na jaren gewerkt te hebben in de bank- en reclamewereld heb ik mijn hart gevolgd en ben ik sinds 2012 werkzaam als medisch fitness- en groepslesinstructeur. Sinds 2018 geef ik met heel veel plezier Pilates mat lessen bij K'dans. Ik geloof dat bewegen het beste medicijn is voor jouw lichaam en geest. Mijn motto is: "No matter how slow you go, you still lap everybody on the couch!" 

Paulina Henao Restrepo

"Let me tell a bit about myself. I started to do Pilates in 2010 and I saw during these lessons that connecting your body to your mind and to learn how to breath really are important in this method. To do Pilates, you have to be willing to work with the mind and body. These are some of the reasons I love Pilates and wanted to study to become a Pilates instructor.

 

Hi, I am Paulina and I just moved to The Hague last year and I really like The Netherlands. I am positive, enthusiastic and I enjoy teaching people Pilates because it is a healthy and safe way to workout and the training is not superficial because it has a lot to do with the mind and emotions. I feel proud to see people stronger, relaxed, breathing in a proper way, with a better body posture and of course with a big smile during and after a Pilates session".

Joyce

Kotie Agenbag

Geeft Pilates Mat

Anouk Maasland-Volmuller

Geeft Pilates Reformer en Mat

Dolores

Geeft Pilates Reformer


Balie

Sheila

Baliemedewerker

Lisette

Baliemedewerker

Ladin

Baliemedewerker

Melanie

Coördinator balieteam

Floortje

Baliemedewerker

Britta

Baliemedewerker

Yvette

Baliemedewerker