team

Beweeg

je mee

K'dans: ca·dans (de; v(m); meervoud: cadansen) ritmische beweging
|
Van Dale

Eigenaresse van de studio

Jolanda Hoefnagel

Het meest kostbare instrument wat je hebt, is je eigen lijf! Ik help je graag om je daar zo bewust mogelijk van te maken. 'In beweging' maken we samen het verschil! Ik ben een veelzijdige docent (docent LO/workout/Pilates/MELT rehab gespecialiseerd & STOTT PILATES® Instructor Trainer). Nooit te oud om bij te leren en dat weer te delen met de K'dansers en studenten. Samen zijn we STERK!

Yoga+Dans

Zaddik

Alyssa Thiele

Combineer yin en yang op je vrijdagochtend! Wat kun je precies verwachten? We starten de eerste helft van de les met een rustige gentle flow, waarna we vervolgens in het yin gedeelte poses langer vasthouden (2 tot 3 minuten). Op deze manier bouwen we onze beweging en activiteit (yang) af naar diepere, wel passievere houdingen, binnen de lagen van ons lichaam (yin). Kom je een keertje meedoen?

Freija van Duine

Mijn lessen zijn een mengvorm van Ashtanga en Iyengar yoga: de dynamiek en flow van Ashtanga, de precisie en aandacht voor de acties in houdingen van Iyengar. Mijn plezier in yoga is aanstekelijk. Mijn les maakt je krachtig en energiek, en tegelijkertijd help ik je de rust en concentratie in jezelf te ontdekken. Voor mensen met lichamelijke klachten kan ik een aangepast programma maken.

Margreet Zijlstra

Met veel liefde geef ik sinds 2006 Hatha Yogalessen, waarbij mijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht binnen de structuur van de groep en het maken van verbindingen. Ik hoop dat yoga ook jóuw ontdekkingsreis kan zijn waarin je je bewustzijn ervaart, je zachte Yin en krachtige Yang energie ontdekt, en dat de verbinding die je maakt tussen body en mind er voor zorgt dat je je compleet voelt!

Mignon van Beusekom

Dansen en bewegen is mijn drijvende kracht in het leven en ik wil die passie graag met K'dansers delen!

Anouk Sergo

Ik ben Anouk Sergo en geef met veel liefde klassieke en moderne dans aan alle leeftijden, van beginner tot professional.

Judith van der Klink

Geeft: Natural movement 

Kata Buzkich

Ik ben Kata en mijn missie is om van elke les een feestje te maken. Let's meet at the Barre! 


Pilates

Elizabeth Fontaine

Ik kom oorspronkelijk uit Alaska. Buiten voel ik mij het meest thuis. Beweging is altijd belangrijk voor mij geweest, het bewegen van mijn lichaam en voorwaardse beweging in het leven en leren. Werken bij k’dans is heerlijk; de cliënten zijn altijd gemotiveerd, wat mij energie geeft in mijn lesgeven. Ik probeer mijn lessen een creatieve draai te geven, met focus op verbinding met jezelf en je omgeving.

Corine Esnard

Sinds ik Pilates les geef, voel en ervaar ik dat mijn lichaam nog heel lang trouw blijft aan mijn grote liefde: dans! Deze ervaring brengt mij zowel rust als vreugde.

Ladin van de Berg

Al vanaf mijn jeugd ben ik zeer geïnteresseerd in sport. Dat begon o.a. met ballet, volleybal en basketbal. Na jaren gewerkt te hebben in de bank- en reclamewereld heb ik mijn hart gevolgd en ben ik sinds 2012 werkzaam als medisch fitness- en groepslesinstructeur. Sinds 2018 geef ik met heel veel plezier Pilates mat lessen bij K'dans. Ik geloof dat bewegen het beste medicijn is voor jouw lichaam en geest. Mijn motto is: "No matter how slow you go, you still lap everybody on the couch!" 

Brenda van den Broek

Als klein meisje heb ik jarenlang intensief geturnd, maar moest ik wegens rugklachten helaas mijn turn carrière stopzetten. Jaren later kwam ik in aanraking met Pilates en ik was meteen verkocht. Door Pilates is mijn lichaam sterker geworden en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen. Op dinsdagavond geef ik met heel veel plezier de Circuit Pilates en Mat 3 lessen.

Smaranda Padurariu

In 2014 ben ik in aanraking gekomen met pilates en besloot dat ik Pilates instructrice wilde worden. Ook ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat ik het super interessant vind hoe het lichaam functioneert. Ik gebruik met plezier mijn kennis als bijna afgestudeerde fysiotherapeut in de Pilates lessen, zodat je er zo veel mogelijk uit kan halen! 

Christina Gikas

Opgegroeid in Sydney, Australië en van Griekse afkomst. Dansen was een manier van leven voor Christina.Toen ze haar dansschoenen ophing, ontdekte ze Pilates en bleef ze ijverig oefenen toen ze later naar de VS verhuisde. In 2007 besloot ze haar interesse in Pilates naar een hoger niveau te tillen door haar professionele instructeurscertificering te behalen. Christina is een hands-on-instructeur en geeft les met passie en gevoel, omdat ze uit de eerste hand weet welke voordelen Pilates haar leven heeft gebracht en wil die kennis graag delen. Haar lessen zijn in het Engels, ondanks haar voortdurende zoektocht naar het beheersen van de Nederlandse taal.

January Bell


Balie

Melanie Bosman

Balie coördinator

 

Joske Wasbauer

Assistent administratie 

Britta Zandvliet

Baliemedewerker

Yvette Lee Kong

Baliemedewerker