MELT 2

Beweeg

je mee

10 minutes a day keeps the pain away...

De MELTmethode (ontwikkeld door fysiotherapeut Sue Hitzman) bied je een eenvoudige manier om met behulp van een zachte roller en balletjes chronische pijn te verminderen en je een pijnvrije active leefstijl eigen te maken.

Door middel van lessen, workshops en mastertrainingen leer je ook zelf thuis hiemee op een eenvoudige manier aan te slag te gaan, en dat al met een positief effect na 10 minuten per dag!

Je leert spanningen in je lijf te identificeren, ze te verminderen, zonder al te veel moeite je balans te verbeteren en meer mobiliteit en gemak van bewegen te creëren. Verminder hoofdpijn, verbeter je nachtrust en voel je lekkerder in je lijf zitten op elke leeftijd! En hoe kijk je tegen een verbeterde houding EN een positieve invloed op sportprestaties aan?

Jolanda Hoefnagel (level 2 gecertificeerd als eerste/nu nog enige in Nederland) en internationale gastdocenten verzorgen de workshops, die regelmatig worden aangeboden in en buiten de studio. Interesse in een workshop op locatie? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

MELT bij K'dans:
MELT maandag van 19:30 - 20:30. Deze les valt onder het Pilates rooster en ook hiervoor moet je je aanmelden, dat kan via de online reserveren knop hierboven. 
MELT HIT  maandag van 09:00 - 10:00. Deze les valt onder het workout rooster. Let op: dit is een pittige workout met MELT als afsluiter. Aanmelden is niet nodig. Klik op de link voor een volledige omschrijving van deze les. 
MELT workshops ongeveer elke 6 weken organiseren wij een MELT workshop in het weekend. Hou de website dus goed in de gaten! Klik op de link om te kijken wanneer er een MELT workshop wordt gegeven.