MELT 2

Beweeg je

mee

10 minutes a day keeps the pain away...

Heb je interesse in een proefles? Kijk onder het kopje 'proefles' voor alle informatie.

MELT

De MELTmethode (ontwikkeld door fysiotherapeut Sue Hitzman) bied je een eenvoudige manier om met behulp van een zachte roller en balletjes chronische pijn te verminderen en je een pijnvrije active leefstijl eigen te maken. Je leert spanningen in je lijf te identificeren, ze te verminderen, zonder al te veel moeite je balans te verbeteren en meer mobiliteit en gemak van bewegen te creëren. Verminder hoofdpijn, verbeter je nachtrust en voel je lekkerder in je lijf zitten op elke leeftijd! En hoe kijk je tegen een verbeterde houding EN een positieve invloed op sportprestaties aan?

Door middel van lessen, workshops en mastertrainingen leer je ook zelf thuis hiemee op een eenvoudige manier aan te slag te gaan, en dat al met een positief effect na 10 minuten per dag! Jolanda Hoefnagel (Docent LO) geeft de wekelijkse MELTlessen (na 6 x opleidingen in New York en Toronto) Jolanda is level 5 gecertificeerd als eerste en nu nu nog enige in Nederland).

AntiGravity

Kom vliegen! Met de hammock als je ‘tool’ speel je in de deze masterclass met de zwaartekracht.

Door middel van inversies (ondersteboven hangen!) en verschillende oefeningen train en ontspan je je O...lijfje! De FUN staat voorop!

Trust & Fly High!

Meer informatie volgt.