actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

We willen jullie helpen om in deze tijd FIT te blijven, maar de garantie op bescherming van jullie persoonsgevens is ook een prioriteit.

Omdat Zoom de komende tijd geen garantie kan bieden op een veilige verbinding hebben we de keuze gemaakt per direct te stoppen met de live lessen via Zoom. Heel jammer natuurlijk, want we kregen er allemaal handigheid in :)

We raden je aan om Zoom te verwijderen. 

Goed nieuws is dat we vanaf maandag 6 april met Jitsi gaan werken voor de live lessen. Instructies hierover zijn te vinden in je mail of als je naar beneden gaat bij het kopje 'updates, alle informatie die je moet weten op een rij'. 

Laat ons weten of je hulp nodig hebt!

Vanaf 18 maart is K'dans ONLINE, wat een top team

 

Online video's:

 

Updates omtrent de situatie in de studio:

Wij willen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. Dit doen wij onder andere door het versturen van mails. Contoleer daarom geregeld je spam. Heb je de mails niet ontvangen? Laat het dan aan ons weten. Bij vragen kan je ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Rooster live stream lessen tot en met 12 april: klik hier!

  

Proeflessen bij K'dans!:

LET OP: Vanaf 1 april tot het moment dat de studio weer open gaat hebben we geen proeflessen, we hebben uitsluitend een online abonnement.

  • Workout & yoga+dans: doe 2 proeflessen voor €10,00! Je hoeft je hier niet voor aan te melden; je bent van harte welkom!
  • Pilates MAT: doe 1 proefles voor €10,00! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.
  • Pilates small group reformer: doe 1 proefles voor €17,50! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.

 

Roostermededelingen en/of wijzigingen:

Check voordat je naar de studio komt altijd even op de site of er wijzigingen zijn! 

  • K’dans Oppasservice: Per 1 maart 2019 is er op vrijdag geen vaste oppas meer .Wil je toch gebruik maken van de oppasservice op vrijdag, stuur dan tijdig een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij er voor kunnen zorgen dat er een oppas is.

 

Overzicht van de lessen met docenten en vervangingen:

  • Voor workout + yoga + dans klik hier (nu geen lessen)
  • Voor Pilates MAT en small group Reformer klik hier (nu geen lessen)

 

Docenten moderne dans:

 

Nieuwsbrief: