actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

Update 17 november 

We zijn BLIJ dat vanaf donderdag 19 november de groepslessen weer van start kunnen gaan en we kijken ernaar uit jullie weer in de studio te zien! We houden ons natuurlijk aan de gepaste afstand en blijven ook wekelijks 6 lessen live streamen voor wie thuis met ons (extra) mee wil doen. Al het volgende is nog steeds van kracht:

  • reserveren is VERPLICHT voor alle lessen 
  • mondkapje wordt aangeraden, dit is NIET verplicht
  • houd je aan de gepaste afstand zowel binnen als voor de studio 
  • neem je EIGEN matje of grote handdoek mee
  • in de studio geldt eenrichtingsverkeer

Alle spelregels zijn hieronder te vinden. 

GO with the flow.......

 

Spelregels voor de lessen K'dans klik hier!

Online lessen bij K'dans, alle informatie is te vinden op www.kdansonline.nl 

Inloggegevens kdansoline; klik hier om te weten hoe je aan jouw inloggegevens komt voor de online lessen. Lees dit goed door. Kom je er echt niet uit, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Lessen reserveren (verplicht) 

Ook voor de lessen vanaf 1 september dien je je aan te melden voor de les. Dit kan nog steeds via de app (Compedfit) of via de knoppen op de website (o.a. op www.kdans.nl). Je inloggegevens zijn: je klantnummer (te vinden op je bankafschrift of in de mail die gestuurd is) en je wachtwoord is je postcode (voorbeeld 2518TC). Wil je een vaste les stuur, dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen wij dat de les in het systeem komt te staan.  

Voor de Pilateslessen geldt het volgende: We hebben je plek in je oude les (onder voorbehoud) gereserveerd. Het rooster is echter aangepast, mocht jouw les qua tijd of niveau veranderd zijn of nog niet opgestart? Kijk je dan in het nieuwe rooster, boek je eerste les en laat ons (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) weten welke les je als vaste les wilt of dat je zelf wekelijks een les boekt? Let dan wel op: vaste plekken hebben voorrang. Vergeet niet je online af te melden (minimaal 24 uur vooraf aan de les) als je een keer niet kan. Je kan dan een andere les inboeken in dezelfde maand. 

 

Nieuwsbrief